Beløb
kr. 0,00

-15%
Nike U NK Classic 2 Cuch Fodboldstrømpe
Pris: 67.95
Før: 79.95
-15%
Hummel Fundamental Fodboldsokker Blå
Pris: 59.45
Før: 69.95
-15%
Hummel Fundamental Fodboldsokker Grøn
Pris: 59.45
Før: 69.95
-15%
Hummel Fundamental Fodboldsokker Rød
Pris: 59.45
Før: 69.95
-15%
Hummel Fundamental Fodboldstrømper Hvid Sort
Pris: 59.45
Før: 69.95
-15%
Hummel Fundamental Fodboldstrømper Sort Hvid
Pris: 59.45
Før: 69.95

Fodboldstrømper 

På skisalg.dk har vi et udvalg af fodboldstrømper. Du finder fodboldstrømper i mange flotte farver fra mærker som Hummel og Nike. 

Hummel fodboldstrømper er blandt andet udstyret med polstring og svangstøtte. Du kan finde fodboldstrømper med forstærket hæl samt stødbeskyttelse omkring tå og ankel. Fodboldsokkerne har derudover Airflow mesh, der sikrer god ventilation, så din fod kan ånde. Fodboldstrømperne er fremstillet i slidstærkt og holdbart materiale. Hummel fodboldstrømper fremstilles i mange farver, du kan blandt andet finde grønne fodboldstrømper og hvide fodboldstrømper samt mange andre farver. 

Nike fodboldstrømper er fremstillet i letvægtsmateriale og med svangstøtte. Fodboldstrømpen har ekstra forstærkning omkring hæl og tå, hvilket gør strømpen slidstærk. Derudover er fodboldstrømpen udstyret med Dri-Fit teknologien, der gør den både svedtransporterende og hurtigttørrende, så dine fødder holdes tørre og komfortable. Nike fodboldstrømper er venstre og højre designet, så du opnår bedre pasform. 

Både Nike og Hummel fodboldstrømper er tætsiddende og kan trækkes op til knæene. Begge mærker har deres logo placeret foran på skinnebenet og er fremstillet i et flot og funktionelt design. Du finder fodboldstrømper både til børn og voksne. 

På skisalg.dk finder du altid fodboldstrømper på tilbud. Find den rette fodboldstrømpe i den rigtige farve så de matcher kamptøjet.