Beløb
kr. 0,00

-40%
Newline Bike 8 Panel Herre Shorts Sort
Pris: 299.95
Før: 499.95
-40%
Newline Dame Bike Knee Pants Sort
Pris: 311.95
Før: 519.95
-40%
Newline Bike 8 Panels BIB Herre Shorts Sort
Pris: 359.95
Før: 600.00
Fusion C3 Long Bib Tights Sort
Pris: 749.95
 
Fusion Herre C3 Cycle Bib Shorts Sort
Pris: 999.95
 
Fusion Multisport Capri tight Sort
Pris: 499.95
 

Fusion Multisport Knee Tight Sort
Pris: 499.95
 
Fusion Tri Power Tight Pocket 53299
Pris: 649.95
 

Cykel underdele 

På skisalg.dk finder du et udvalg af cykeltøj. Du finder blandt andet cykelshorts og cykelbukser fra mærker som Fusion og Newline. 

Newline har fremstillet cykelshorts i forskellige længder og nogle med seler. Newline producerer cykelshorts til både damer og herre. Newline fremstiller cykelshorts med pude, så du er sikret den bedste komfort på cykelturen. Du kan blandt andet finde 3/4 cykelbukser med pude, som egner sig godt til både spinning og landevejscykling eller cykelshorts med seler og pude. Newline cykeltøj er fremstillet i et fleksibelt og svedtransporterende materiale, der sikrer at du holdes tør og komfortabel under hele turen. Derudover er cykelshortsene åndbare og har en god pasform. 

Fusion fremstiller ligeledes cykelshorts og cykelbukser med seler. Fusion cykelshorts med pude og seler sikrer dig en god komfort når du sidder på cyklen. Disse cykelshorts er fremstillet i et elastisk og svedtransporterende materiale, så du holdes tør og komfortabel under cykelturen. Derudover har Fusion også fremstillet lange cykelbukser, der egner sig godt til de køligere sommerdage og de frostfrie vinterdage. De lange cykelbukser er udstyret med seler, der sikrer dig god komfort. 

Fusion fremstiller også triatlon shorts og bukser. Fusion tri shorts er udstyret med en lille pude og egner sig altså til både løb og cykling. Den lille pude giver støtte under cyklingen, men generer ikke under løb. Fusion tri shorts er svedtransporterende og fremstillet i et fleksibelt materiale der giver dig den bedste bevægelsesfrihed. 

Find dit Newline eller Fusion cykeltøj på skisalg.dk. Her finder du både cykelshort og cykelbukser med og uden pude og seler.