Beløb
kr. 0,00

Fusion C3 Cycle Jersey Sort
Pris: 599.95
 
Fusion PRF Vent Torso Herre Sort
Pris: 249.95
 
Fusion S300 Cykel jakke Herre
Pris: 1,249.95
 

Cykel overdele 

På skisalg.dk finder du et udvalg af cykeltøj. Du finder blandt andet cykeltrøjer og cykeljakker fra mærket Fusion. 

Fusion fremstiller flere modeller af cykeltrøjer. Cykeltrøjerne findes blandt andet med gennemgående lynlås samt lommer på ryggen som er nemme at komme til. Cykeltrøjerne er fremstillet i slidstærkt og svedtransporterende materiale så holdes tør og komfortabel under hele turen. Fusion cykeltrøjer er derudover åndbare og har god ventilation. 

Fusion fremstiller ligeledes cykeljakker med gennemgående lynlås. De findes med varmeregulerende membran som samtidig er vind-og vandafvisende. Denne kunne fungere som en cykeljakke til vinter. En del Fusion cykeljakker er udstyret med let tilgængelige lommer, som er nemme at komme til på farten samt refleks detaljer. 

På skisalg.dk finder du blandt andet også svedundertrøjer. De er gode til at have under cykeltrøjen og er svedtransporterende, så du holdes tør og komfortabel under cykelturen. Cykel svedtrøjer fremstilles i tætsiddende materiale, så du undgår mest muligt vindmostand. Derudover er den åndbar, så din krop hele tiden kan ånde og derved holdes varm under træning. 

Fusion cykeltøj findes i forskellige farver og design. Find dit favorit cykeltøj på skisalg.dk, så du er klar til cykeltræningen.