Beløb
kr. 0,00

Spørgsmål og svar

Fragtpriser?

Gratis fragt med GLS ved køb over 500,-
Gratis fragt til erhvervs adresse i Danmark med GLS ved køb over 500,-

Forsendelse med GLS Pakkeshop: 39,-
Forsendelse PostDanmark uden omdeling: 59,-
Forsendelse PostDanmark med omdeling:  89,-                                                                                                                                    

Hvor hurtig modtager jeg min ordre på Skisalg?
Vi gør alt for at du kan have din vare dagen efter din bestilling. Normalt tager det 1 til 3 hverdage. Nogle få af vores produkter er bestillingsvare som tager 3-5 dage for at nå frem. Hvis det er en bestillingsvare vil det fremgå af varebeskrivelsen under det specifikke produkt. 

Sikkerhandel på Skisalg?
Skisalg.dk anvender DIBS som betalingssystem. DIBS er PBS godkendt, PCI-certificeret og benytter SSL-kryptering (Secure Socket Layer). SSL-krypteringen sikrer at alle oplysninger, der sendes via Skisalg.dk er krypteret med et sikkerheds certifikat, som gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at hacke oplysninger om dit kreditkort.

PCI-certifikatet er en fælles international standard for, hvordan kreditkort data og oplysninger skal håndteres. Denne standard definerer en lang række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kredit kortdata. Kort sagt så er alle dine oplysninger i sikre hænder når du handler på Skisalg.

Hvordan betaler jeg på Skisalg?
På Skisalg kan du anvende de fleste typer kreditkort som Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard debit, Mastercard. Som noget nyt kan du nu også anvende mobilepay på Skisalg som gør det endnu lettere at handle online via din mobil. 

Hvor finder jeg mit kredit kortnummer?
Dit kredit kortnummer består af 16 cifre og findes på forsiden af dit betalingskort.

Kredit kortets udløbsdato?
Udløbsdatoen består af måned og årstal. Du finder datoen på forsiden af dit kort.

Hvor er mine kontrolcifre?
Kontrolcifre giver ekstra sikkerhed, når du handler med betalingskort på internettet. Kontrol nummeret består af 2 cifre. Du finder dem på bagsiden af dit kreditkort på samme linie som din underskrift. Kontrolcifre er det samme sum et CVC nummer. 

Har du tilføjelser/ændringer til din ordre?
Hos Skisalg er det altid en fornøjelse at være i kontakt med vores kunder, så har du en ændring eller tilføjelse til en ordre er du altid meget velkommen til enten at ringer eller skrive til os.

Er min ordre afsendt?
Du modtager en e-mail fra Skisalg når din ordre er blevet sendt fra vores lager. Denne email indeholder et Track & Trace nummer som gør det muligt for dig at følge varen hele vejen til modtager adressen.